Mottagningskommittén23

bØf

Det är vi som är bØf, KfKb sektionens mottagningskommitté. Det är vår uppgift att ansvara för alla nya KfKb-teknologer vid läsårets start och se till att de får en så bra början på Chalmers som möjligt. Mottagningen håller på i fyra veckor och resterande del av året planerar vi och håller på med lite annat smått och gott. Vill ni kontakta oss eller bara veta mer så kika in på vår facebook eller skicka till b0f@kfkb.se!

bØfficer: Lajka

Hallå Nollan och alla andra sektionsmedlemmar! Mitt namn är Lajka och det är jag som sitter som ordförande i bØf, eller som de flesta kallar mig: bØfficer. Min roll är mest att gå på möten, och se till att alla andra gör sitt jobb!

Kassør: Døllie

Døllie heter jag och sitter på den viktigaste posten av alla (om du frågar mig), kassør! Det är jag som har hand om bØfs budget och pengar. Detta innebär att jag ber mina bØfisar att inte spendera pengar vi inte har och att jag alltid har fickorna fulla av kvitton!

Vice Ørdförande: REX

Hej hallå! Det är jag REX den visaste medlemmen i bØf. Som vice ordförande tar jag hand om gruppens teambuilding och välmående men har även en och annan fot inne på mottagningskampen och lokalbokningen.

sPRonschef: Leya

Hej!
Jag heter Leya och det är jag som är sPRonschef, det vill säga sponsor-och-PR-ansvarig i bØf-23!

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är att locka sponsorer till sektionens mottagning för nyantagna och att ansvara över att lägga upp bilder på sociala medier det sittande året Jag sköter så att du som nyantagen får information om olika företag och att du ska veta plats samt tidpunkt för händelser under mottagningen.

Infochef: Snørkel

Det är jag som är Snørkel Bøfson, ingen mindre än bØfs alldeles egna infochef. Som infochef är mitt jobb att skriva och designa Nollmodulen, den bok vars syfte är att guida Nollan genom mottagningen. Under mottagningen håller jag även Nollan informerad om alla arrangemang som sker.

GudpHadder: Jenka

Hejhej! Jenka heter jag och är bØf:s GudpHadder. Som GudpHadder tar jag hand om pHadderverksamheten på KfKb-sektionen.

Evenemangschef: Maggan

Halli hallå! Det är jag som är Maggan och sitter som bØfs alldeles egna evenemangschef, vilket även betyder att jag har den bästa posten i bØf. Det är jag som är ansvarig för att planera och laga maten till bØfs arr innan, under och efter mottagningen. Så kort och gott ser jag till att våra nyantagna och andra sektionsmedlemmar är mätta och att mina med sittandes ögon alltid är lite blöta från lökhackning!

Ø-uppdragschef: Bamse

Tjohej! Jag heter Bamse och jag är den vänliga, oerhört trevliga, men kanske aningen busiga, Ø-uppdragschefen! Som den snabbtänkta redan listat ut är det jag som knåpar ihop alla knasiga Ø-uppdrag som Nollan får chansen att utföra under sina första veckor på Chalmers. Utöver mitt bØfficiella uppdragsrelaterade uppdrag är jag även tejp-ansvarig.