Foto- och bastukommittén

Foto- och bastukommittéen


Det är vi som är GAMMA

Vi tycker om att fota, filma och basta, inte nödvändigtvis samtidigt,

Veni, Vidi, Sauni

Jag kom, jag såg, jag bastade.


Vednisse: Daler

Hejsan! Vera här, men jag kallas även Daler. Jag är GAMMAs alldeles egna Vednisse, vilket i den här kommittén är kassören. Det är alltså jag som har hand om GAMMAs alla daler och ser till så att mina eminenta medsittande håller budgeten jag gjort.

Editør: BiTs

Hej hej, jag heter Vera eller BiTs. I år sitter jag som GAMMAs EditØr, alltså ordförande. Om jag inte fotar med mina fem kära medsittande, går jag på lunchmöten eller ser till att resten av GAMMA ägnar sig åt det viktiga här på Chalmers: fotande och bastande.

Gasgrabb: Acke

Hej där! Mitt namn är Axel, även känd som Acke. Jag har äran att vara GAMMAS Gasgrabb. Det är mitt ansvar att den årliga bastusittning blir av men när jag inte fixar med bastun springer jag runt och hjälper mina med sittande där det behövs.

Linslus: Gondola

Tjenixen, det är jag som är Gondola. Jag är Gammas egen lilla linslus och har koll på förrådet. Har bastubadning i blodet och älskar att både fotografera och att sitta med redigeringsarbete. Jag ansvarar dock med att se till att all utrustning är på sin plats och att allt är i bra skick.

Paparazzi: Totoro

Hejhej! Thea heter jag, men du kan även kalla mig för Totoro. I GAMMA sitter jag som paparazzi, dvs. eventansvarig. Förutom att fotografera och basta så är jag den i GAMMA som planerar och anordnar roliga och spännande aktiviteter.

Framkallare: Goliat

Halli hallå! Jag är Goliat, eller Isac om du föredrar och sitter som PR och kommunikatör i GAMMA, också kallad framkallare! Trots att jag kanske mest gillar att fota och basta så har jag också ansvaret över våra sociala medier och boka fotojobb.