Foto- och bastukommittén

Det är vi som är GAMMA

Vi tycker om att fota, filma och basta, inte nödvändigtvis samtidigt,

Veni, Vidi, Sauni

Jag kom, jag såg, jag bastade.


Vednisse: Klöver

Hej hallå där! Alice här, men du kan kalla mig för Klöver. Jag är GAMMAs alldeles egna Vednisse (kassör). Det är alltså jag som har hand om GAMMAs klöver och ser till så att mina kära medsittande håller min uppsatta budget.

Editør: Bokehn

Hej på dig, Isa eller Bokehn kan du kalla mig. I år sitter jag som GAMMAs EditØr, alltså ordförande. Om jag inte fotar med mina fem kompanjorner, går jag på lunchmöten eller ser till att resten av GAMMA ängnar sig åt det viktiga här på Chalmers: fotande och bastande.

Gasgrabb: Honey

Tjenare! Hannes heter jag, även kallad Honey, det är jag som är GAMMAs Gasgrabb. Jag är den som är ansvarig för att den årliga bastun blir av men när jag inte gör det så hjälper jag alla dem andra där det behövs. Jag är lite allt i allo.

Linslus: Vaje

Det är jag som är Alice (Vaje). Min post i GAMMA är linslus, dvs förråds och filmansvarig. När jag inte springer runt och fotar är det jag som ska se till att GAMMAs utrustning förvaras säkert och att sektionens arr förevigas i film.

Paparazzi: Papa

Hej! Mitt namn är Edwin men jag kallas även för Papa och jag sitter som paparazzi eller eventansvarig i GAMMA. När jag inte springer runt med kameran i högsta hugg så är jag den i GAMMA som ser till att anordna roliga och spännande aktiviteter.

Framkallare: Danke

Hejsvejs! Det är jag som är Danke, eller Ida, och jag sitter som PR och kommunikatör i GAMMA, så kallad Framkallare. Förutom att fota och basta en massa så har jag hand om bokningar av oss till olika fotojobb samt våra sociala medier.