Mottagningskommittén

Mottagningskommittén – bØf


Det är vi som är bØf, KfKb sektionens mottagningskommitté. Det är vår uppgift att ansvara för alla nya KfKb-teknologer vid läsårets start och se till att de får en så bra början på Chalmers som möjligt. Mottagningen håller på i fyra veckor och resterande del av året planerar vi och håller på med lite annat smått och gott. Vill ni kontakta oss eller bara veta mer så kika in på vår facebook eller skicka till b0f@kfkb.se

bØfficer: Røffe

ordf.b0f@kfkb.se

Nämen tjena, jag såg dig inte där! Mitt namn är Røffe och det är jag som är bØfs allsmäktiga bØfficer, vilket i lekmannatermer alltså betyder ordförande. När jag inte njuter av det sköna vädret med mina rosa solglasögon på näsan och en viss lokal rappare i mina öron, så brukar jag gå på möten med andra kommittéer eller se till så att resten av bØf sköter sig!

Kassør: Høkan

kassor.b0f@kfkb.se

Hej! Høkan heter jag och sitter på den viktigaste posten av alla (om du frågar mig), kassør! Det är jag som har hand om bØfs budget och pengar. Detta innebär att jag ber mina medsittandes att inte spendera pengar vi inte har och att jag alltid har fickorna fulla av kvitton!

Vice Ørdförande: Sally

vice.b0f@kfkb.se

Halloj! Det är jag som är Sally, den visaste medlemmen i bØf. Som Vice Ørdförande stöttar och hjälper jag min bØfficer och mina medbØfare, tar hand om gruppens teambuilding och välmående och är även dryckesansvarig. PS: Jag bär (nästan) alltid runt på plåster 🙂

Ø-uppdragschef: Findus

nolluppdrag.b0f@kfkb.se

Hej Hej! Jag heter Findus och jag är den finurliga, oerhört trevliga, men kanske aningen busiga Ø-uppdragschefen! Som man kanske redan har listat ut är det jag som knåpar ihop alla knasiga Ø-uppdrag som Nollan kommer få chansen att utföra under dina första veckor på Chalmers. Jag är även tejp-ansvarig, vilket kan ses som det viktigaste uppdraget på sektionen.

sPRonschef: Røbin

sprons.b0f@kfkb.se

Halloj sektionen! Jag heter Røbin och sitter som sPRonschef. Jag har alltså ansvar för all sponsring till mottagningen för att möjliggöra att mottagningen blir så bra som möjligt. Jag är också PR-ansvarig och ser därmed till att alla får den nödvändiga information som krävs inför varje arr. Som ni förstår är detta den onekligen viktigaste och bästa posten i bØf! (säg inte till de andra)

Infochef: Løke

info.b0f@kfkb.se

Det är jag som är Løke Bøfson, ingen mindre än bØfs alldeles egna infochef. Som infochef är mitt jobb att skriva och designa Nollmodulen, den bok vars syfte är att guida Nollan genom mottagningen. Under mottagningen håller jag även Nollan informerad om alla arrangemang som sker.

GudpHadder: MØRT

phadderchef.b0f@kfkb.se

Tjabba tjena! Det är jag som är MØRT och sitter i den mest pHantastiska, pHascinerande posten i bØf, nämligen GudpHadder (uttalas gudfader). Som gudpHadder ser jag över pHadderverksamheten här på KfKb-sektionen.

Evenemangschef: Edna

evenemang.b0f@kfkb.se

Halli hallå! Det är jag som är Edna och sitter som bØfs alldeles egna evenemangschef, vilket även betyder att jag har den bästa posten i bØf. Det är jag som är ansvarig för att planera och laga maten till bØfs arr innan, under och efter mottagningen. Så kort och gott ser jag till att våra nyantagna och andra sektionsmedlemmar är mätta och att mina med sittandes ögon alltid är lite blöta från lökhackning!