Mottagningskommittén

Det är vi som är bØf, KfKb sektionens mottagningskommitté. Det är vår uppgift att ansvara för alla nya KfKb- och GS-teknologer vid läsårets start och se till att de får en så bra början på Chalmers som möjligt. Mottagningen håller på i fyra veckor och resterande del av året planerar vi och håller på med lite annat smått och gott. Vill ni kontakta oss eller bara veta mer så kika in på vår facebook eller skicka till b0f@kfkb.se!

bØfficer: Salty

Hej Nollan och övriga sektionsmedlemmar. Det är jag som är Salty, ordförande eller det som egentligen är min föredragna titel: bØfficer. Min huvudsakliga roll är att se till att mina bØfare gör det jobb de ska och ha en övergripande koll på mottagningsarbetet. Men framförallt går jag mest på möten, dricker kaffe och delegerar allt.

Kassør: Bucky

Jag sköter det ekonomiska arbetet i bØf.

Det är mitt ansvar att göra en budget, bokföra och hålla i biljettförsäljningar. Utöver det försöker jag att inte drunkna i kvitton och se till att de andra bØfarna inte spräcker budgeten.

Vice ordførande: Sigge

Hej, Sigge här! Det är jag som är den visaste Vice ordförande du någonsin kommer träffa på. Jag har koll på teambuilding och protokoll, men tveka inte att höra av dig om du har några andra frågor!

sPRonschef: Munken

Goddag, angenämt. Mitt namn är Munken och jag är Sponsor- och PR-chef. Mitt jobb är att försöka locka spännande företag till att vilja sponsra mottagningen på olika sätt. Efter det har jag huvudansvaret över vår Instagram och Facebook där jag ska se till att all kul information kommer ut till våra förvirrade nollan.

Infochef: Rambø

Hej, Det är jag som är Rambø och gör Nollmodulen som skickas ut till alla nyantagna. Arbetet innebär att jag samlar in texter och bilder som ska ge Nollan en så bra inblick i Chalmers som möjligt.

pHadderchef: ZØMI

Det är jag som är ZØMI den otroligt snygga (och ödmjuka) pHadderchefen i bØf. Det är mitt ansvar att dela in er alla Nollan i sina respektive pHaddergrupper samt hålla koll på pHaddrarna och pHaddergrupperna. Under mottagningen är det jag som är frästa kontaktperson när det kommer till frågor runt pHaddergrupperna. Dock går det alltid att fråga alla mina älskade bØfare då de också har bra kolla på läget!

Evenemangschef: Laban

Halloj! Det är jag som är Laban bØfs evenemangschef. Det innebär att det är jag som lagar eller snarare ser till att maten blir lagad av andra bØffare genom diverse tvångsmedel. Utöver det bokar jag även de allra flesta lokaler bØf behöver använda. Laban out

Ø-uppdragschef: Kipper

Kipper här! Jag sitter i bØf som något så roligt som Ø-uppdragschef. Mitt ansvar är att hitta på årets nolluppdrag och sedan dela ut dem till Nollan. Under mottagningen försöker jag vara så behjälplig jag kan när uppdragen utförs och springer gärna och hämtar diverse rekvisita i förrådet. Utöver mitt bØfficiella uppdrag så är jag även självutnämnd Tejp-ansvarig.