Kfkb6

KFKB6-04693

KfKb6 är sektionens sexmästeri. De arrangerar sittningar, gasquer, ET-raj och andra festliga arrangemang. De finns till för att alla KfKb-teknologer ska ha så roligt som möjligt under sin studietid. Vill du fira eller glömma bort hur senaste tentan gick är det KfKb6 som löser det. Du kan nå oss på vår mail kfkb6@kfkb.se, facebook samt Instagram!

Sture, Sexmästare

Morsning! Jag heter Sture och sitter som sexmästare, eller ordförande, i KfKb6. Jag håller allmänt koll så att mina medsittande vet vad vi ska göra och när vi ska göra det. Jag lägger upp scheman och ser till att våra arrangemang är välplanerade, försöker förutse eventuella problem och förebygga dem, samt ser till att alla som är på arrangemanget och hjälper till har koll. Förutom det så går jag på många möten med andra kommittéer och ser till att vi får de arrangemangen vi vill och när vi vill. Om jag inte sitter på ett möte hittar ni mig antagligen på gasquen eller gycklande på en sittning, hoppas vi ses i dimman!

Palmen, Kassör

Tjenare! Palmen kallas jag för ibland, men annars funkar Elias också fint. Det är jag som är KfKb6 kassør, vilket betyder att det är jag som har hand om vår ekonomi. Detta innebär att jag räknar kapsyler, sitter och knapprar i Excel och försöker hålla koll på våra kvitton. Som ni förstår har jag en otroligt viktig post! När jag inte påpekar detta för mina medsittande kan ni också hitta mig dela ut generösa budgetar till våra fantastiska arr. Vi ses där!

Bocke, Øhlchef

Hej! Mitt namn är Bocke och det är jag som ordnar god dryck på våra arrangemang. Det innebär att jag både planerar för vad som ska drickas men också att jag blandar drinken du beställt i baren. De drycker jag serverar är definitivt inte buu, men kanske en gnutta bää. När jag inte är i baren så går jag systematiskt genom systembolagets sortiment efter den där perfekta drycken att kombinera med maten på vår nästa sittning. Mat utan dryck är ingen måltid. Trots namnet Øhlchef så är jag intresserad av drycker av alla dess slag. Så sitter du på ett recept, rekommendation eller bara en bra anekdot om dryck (eller något annat för den delen) så vill jag gärna höra! Stort Bääää

Rammla, Saxmästarinna

Halloj! Mitt namn är Rammla, men även Sonia funkar fint. Det är i vilket fall jag som är mästaren på saxar i detta sexmästeri. Det är mitt uppdrag att se till att våra arr får massvis och förhoppningsvis fin dekor. Med lite färg, kartong, tejp och en riktigt vass sax fixar jag det mesta. Så kom till något av våra arr om du vill se något utöver det vanliga, lovar att du inte kommer ångra dig!!

Nemo, PRo

Tjoho! Jag heter Nemo och sitter som PR, vilket är Kfkb6 viktigaste post. Mitt största uppdrag är att sprida information om KfKb6-arr med hjälp av affischer och sociala medier. Om du undrar vart någonting kommer att vara, hur eller när det kommer att hända kan du slidea mina DMs på KfKb6-facebooksida, via min mail: pr.kfkb6@kfkb.se, via vår instagram: KfKb6 eller genom att gå fram till mig i skolan. När jag inte försöker marknadsföra oss eller underhåller gruppen med min brutalt bra humor så hänger jag gärna på Gasquen. Ses där!

Nalle, Lammkött

Halloj! Nalle här (men lyssnar även på namnet Stina). Jag är ”Lammkött” i Kfkb6 och nej det har absolut ingenting med min ålder att göra utan det är helt enkelt posten ljud-, ljus- och toastansvarig. Detta innebär att det är jag som står för att fixa musiken och ljuset på våra tillställningar för att skapa en så maxad stämning som möjligt, genom att till exempel boka en grym dj och rigga oändligt med strobe lights. På sittningar är det även jag som planerar allt skoj som sker och ser till att ha toastmasters i världsklass. Hoppas vi ses på något av våra otroliga arr! Litet bääääää

Flamman, Sexmästarinna

Hallå! Det är jag som är jag som är Flamman och som det heta namnet antyder är det jag som bossar i köket. Att vara Sexmästarinna innebär inte enbart att det är jag som bestämmer meny och har ansvar över maten på alla våra evenemang, utan även att jag lär mina medsittande hur de skalar potatis, bräserar och såklart flamberar.

Om du någonsin undrar hur du värmer den perfekta gasque-lasagnen, vem Rapunzel är eller vill veta varför en cowboy aldrig dör så är det mig du ska fråga!

Ses på gasquen!