Kfkb6

KfKb6 är sektionens sexmästeri. De arrangerar sittningar, gasquer, ET-raj och andra festliga arrangemang. De finns till för att alla KfKb-teknologer ska ha så roligt som möjligt under sin studietid. Vill du fira eller glömma bort hur senaste tentan gick är det KfKb6 som löser det. Du kan nå oss på vår mail kfkb6@kfkb.se, facebook samt Instagram!

Ronny

Halloj! Jag heter Ronny och sitter som sexmästare (ordförande) i kfkb6. Mitt jobb är att se till att alla mina medsittande vet vad dom ska göra och sköter sig. Jag går på möten, planerar och ser till säkerheten på våra arr. Du hittar mig oftast planerandes, på gasquen eller när jag gömmer mig för mina medsittande så dom inte ger mig mer arbete. Många tycker inte jag gör så mycket eftersom mycket av det inte syns men jag tror ändå att mitt arbete är uppskattat, även om dom inte vill erkänna det. Vad mina medsittande än säger har jag den viktigaste posten. Shit! Jag är sen i min planering, vi hörs!

Bettan

Hejsan! Mitt namn är Bettan, men jag kallas även för Vendela. Jag sitter som kassør i KfKb6, vilket innebär att jag ansvarar för att ekonomin ska gå runt inom kommittén. Förutom att ordna generösa budgetar för att maximera våra arr så ingår kapsylräkning, bokföring och att fixa Gasquens kassor om (läs när) de strular i mina arbetsuppgifter. Kom till våra arr för att göra dina år på Chalmers ännu lite bättre!

Dansken

Tjena! Mitt namn är Adrian, även kallad Dansken, och det är jag som är Øhlchef för vårat fina sexmästeri KfKb6. Min huvudsakliga uppgift är att se till så det finns fin öl, frisk cider och goa drinkar när vi i sexmästeriet arrar Gasque eller ET-raj. Kom gärna fram och prata om spännande ölsorter eller bara för lite gött häng!

Haggan

Tjena! Det är jag som är Haggan och jag sitter som Ljud och Ljus(och Toast). Det vill säga den viktigaste posten i KfKb6

Mitt jobb är att ha koll på allt som blinkar och låter. Oavsett om det är lampor och högtalare, eller mina kära toastmasters.

När jag inte gör detta sätter jag ihop spellistor med diverse bangers och klagar på mina medsittandes musiksmak(min är bäst).

Ni hittar mig där det spelas musik antingen lekandes med stroben eller styrets högtalare.

*mic drop*

Uffe

Howdy! Jag heter Uffe (Sofia funkar också bra) och sitter som saxmästarinna, den saxigaste posten i hela KfKb6. Med min förvånansvärt vassa guldsax som vapen fixar jag dekor till alla våra arr, så att det ser så temaenligt och möjligtvis fint ut som möjligt. När jag inte pysslar försöker jag gå bakom ryggen på vår förträffliga (och sexiga) kassör för att få någon typ av slant till dekorbudget. Om detta inte går vägen hittar du mig i ditt lokala soprum, letandes efter kartonger och generellt bös som kan få ett nytt liv på gasquen. Uffe out. PS. Haggans musiksmak suger.

Pippi

Hej! Jag heter Pippi, men mina föräldrar kallar mig Astrid. Jag sitter som sexmästarinna, den helt klart viktigaste posten i KfKb6, för vad vore en sittning utan mat? Det är alltså jag som ser till att ni blir mätta och belåtna på våra arr. Det bästa med att vara matansvarig är utan tvekan att man inte är diskansvarig, och att man kan planera endast mat som man själv gillar (förbered er på 100% svampfri mat). Hoppas att vi ses på nåt arr framöver så att ni kan få njuta av min (förhoppningsvis) fantastiska mat!

JörgN

Hallihallå! JörgN heter jag (eller Clara) och jag sitter som PRinskorv. Utan mig har Chalmers ingen aning om att våra arr ska ske, så skulle ändå påstå att jag är viktigast i KfKb6. Jag gör lite planscher, Facebookevenemang och inlägg på instagram så hela världen får veta om våra fantastiska arr. Skriv till vår instagram eller Facebook (eller leta efter mig på Gasquen), så kan jag dra ett skämt eller två och svara på frågor. Fridens liljor!