Kfkb6

KfKb6


KfKb6 är sektionens sexmästeri. Vi arrangerar sittningar, gasquer, ET-raj och andra festliga arrangemang. Vi finns till för att alla KfKb-teknologer ska ha så roligt som möjligt under sin studietid. Vill du fira eller glömma bort hur senaste tentan gick är det KfKb6 som löser det. Du kan nå oss på vår mail kfkb6@kfkb.sefacebook samt Instagram!

Sexmästare: Pingu

Tjenis! Mitt namn är Pingu aka Kajsa och jag sitter som sexmästare i KfKb6, det vill säga mästare i fest! Bakom storhetsvansinnet så kan man lite mildare benämna mig som ordförande. Mitt främsta arbete ligger i att ha koll på att mina medsittande (aka sexleksaker) mår bra och sköter sig. Jag går på möten, lägger upp scheman och har koll på säkerheten på våra arr. Ni hittar mig lite här och var men säkrast är det att leta på gasque-toan, mitt andra hem! Vi hörs och ses!

Kassör: BØnnie

Halloj på er!

Mitt namn är BØnnie och jag sitter som den ärofyllda posten kassør i KfKb6! Mitt jobb är att ge mina medsittande en (enligt mig) väldigt givmild budget att spendera för att våra otroliga arr ska bli så bra som möjligt! Utöver detta sitter jag och bokför, fixar kassorna på gasquen som har en tendens att strula, räkna kapsyler på våra gasquesittningar och allmänt bara hjälpa resterande poster med diverse saker (är en otroligt bra dekor-bitch). Ni hittar mig runtom på campus eller främst inne på gasquen, kom gärna fram å säg hej!!

Det var allt för mig, ha det gött haj!

Øhlchef: Stabbe

Tjena! Det är jag som är Stabbe, eller Tim om du känner för det, och jag sitter som øhlchef i KfKb6. Kort och gott så är det jag som ser till att du får välsmakande dryck när du kommer på våra arr! Budget är något som sällan följs men det har gått bra än så länge i alla fall (jag springer snabbare än kassör). Om du vill hitta mig oavsett om jag arrar eller festar så är nog baren din bästa chans, tveka inte att komma fram och prata om öl, drinkar eller nåt annat kul! Ses på campus!

Lallkött: Volt

Heejj!

Mitt namn är Volt, men mina föräldrar kallar mig Tessla. Jag sitter som ljud, ljus och toast ansvarig (Lallkött) i KfKb6.
Jag har koll på allt som blinkar och låter. Detta gäller lampor och högtalare, såväl som mina kära toastmasters. Mitt jobb är helt enkelt att se till så att det är bra stämning på alla våra arr. När jag inte lallar runt, skapar jag grymma spellistor (mycket Abba). Ni hittar mig lite här o var på campus, men främst inne i dj-båset på gasquen.

Hoppas vi ses!

Saxmästarinna: Curly

Hejsan!

Det är jag som är Curly och jag sitter som Saxmästarinna, den saxigaste posten i KfKb6. Utan mig så hade alla våra arr varit extremt gråa och trista. Med min otroligt vackra och mycket vassa guldsax så fixar jag dekor till våra arr och försöker dekorera så temaenligt och fint som möjligt, trots min snåla budget från kassör!! När jag inte pysslar eller tigger pengar från kassör så kan ni även hitta mig i ett och annat soprum, letandes efter kartonger och annat kul bös som åter kan få liv på gasquen. Annars så tillbringar jag tiden med att styra över mina dekor-bitches eller försöka ta mig upp ur något sopkärl.

Hoppas vi ses på campus och speciellt på gasquen!

Sexmästarinna: Linsen

Hej!

Jag heter Linsen och sitter som Sexmästarinna i KfKb6! Mitt huvudansvar är att planera, köpa in och tillsammans med mina medsittande laga maten som serveras på våra sittningar och gasquer. Det bästa med min post är att jag själv kan bestämma vad för mat som serveras efter eget tycke och smak. (Trots att mina medsittande ibland tvivlar på min smak lyckas jag alltid bevisa dem motsatsen). Jag hoppas att vi ses på campus framöver, på gasquen när du är hungrig på nachos, eller på en sittning om du har något gnäll över maten (fast den är jättegod). Ha det bra!

PReparat: Kurt

Hallå hallå!

Mitt namn är Kurt (eller Tilde) och jag sitter som PReparat i KfKb6. Det är jag som ser till att ni får all information ni kan tänkas behöva inför våra kommande arr, från otroliga Gasquer till galet roliga ET-raj!

Jag ansvarar alltså för att skapa godtyckliga affischer, göra Facebook-evenemang och publicera diverse (mer eller mindre viktig) information på våra sociala medier. Ni kommer även främst att ha kontakt med mig när det kommer till biljettförsäljning och andra frågor. Så hör gärna av er eller kom fram om det är något ni undrar! Vi hörs och syns!