SnKfKb

SnKfKb


Ordförande: William Bergstedt

Utbildningsansvarig: Oscar Mohlin

Ekonomiansvarig: Idun Pontusdotter

Sekreterare: Majken Backman

PR-ansvarig: Albin Mattsson

Matlabansvarig: Nils Larsson

SnKfKb är sektionens alldeles egna studienämnd och finns för att representera studenternas intressen. Om du har synpunkter angående en kurs, tenta eller föreläsare är det oss du ska kontakta! Vi agerar då som en brygga till berörda lärare för att föra fram åsikter, så att en eventuell förändring införs så snart som möjligt. Varje klass har en årskursrepresentant som sitter med på lunchmöte varannan vecka och då har möjlighet att framföra klassens åsikter regelbundet. 

En gång varje läsperiod arrangerar vi en pluggfika där det bjuds på stämning, kaffe och något litet att äta för alla som vill. För att göra tentaångesten lite lättare att hantera arrangeras även pluggfrukosten som är ett mycket uppskattat arrangemang där Sn bjuder på allt man kan önska sig i frukostväg. Vi håller också i många andra arrangemang, så för att inte gå miste om något vi gör så gilla oss på Facebook

Här på hemsidan kan du också klicka dig vidare till vår drive. Där kan du lägga ut egna eller hitta andras föreläsningsanteckningar eller annat bra kursmaterial som kan hjälpa till med studierna.