Kock-Kommittén

KK: Kockkommittén

KK är sektionens alldeles egna Kock-Kommitté! Denna samling av mat och dryckes intresserade studenter ser du mest i köket där de kokar ihop olika delikatesser. Du kan kontakta oss på kk@kfkb.se, och för att inte gå miste om något vi gör, gilla oss på Facebook!

//KKramar <33

Tjo tjo

Det är jag som är Head Chef. Jag heter Oscar men kallas även Molle. Det är mitt jobb som Head Chef att ha koll på mina medsittande kockar och se till att saker blir gjorda (eller iallafall få det att se ut som det)

KKassör

Tjenare!

Nils heter jag, också känd som Spik. Sitter som förrådsansvarig, vilket innebär att jag varje arr går sträckan förrådet-GT-spritis ett dussintal gånger för man trodde att man tog med allt förra rundan. Jag undviker också att städa förrådet så att det inte märks om något redskap är borttappat.

Tjofräs!

Nathalie eller Korkad kan du kalla mig. Jag sitter som PR i KK och när ni inte finner mig fixa i köket eller sabrera kommitténs finaste bubbelvin, så kan ni finna mig fixa planscher, fb-evenemang, svara mail eller ladda upp allt det roliga vi har på vår instagram. Jag sköter KKs sociala medier helt enkelt.

Tja fan! 

Jag är KK’s sommelier vilket betyder att jag dricker, gör, konsumerar, ansvarar, och pratar en hel del om jäst druvsaft. Kallas ofta för Fiiip, vilket uttalas ungefär som en brandvarnare som har lågt batteri. Har ni några frågor gällande etanol så kan jag låtsas att jag har koll och svara snofsigt!

Hallihallå!

Sofia heter jag och är souschef i KK. Det innebär att jag (iallafall) försöker ha näst bäst koll på våra aktiviteter, både i och utanför köket. Jag försöker även stötta och underlätta för mina kommittékompisar när jag kan, även om det kanske inte är känslan Casseur får när jag köper in extrema mängder citrus eller andra dyra frukter till desserten!

Vad gör en sådan här godbit i köket och inte på tallriken? Jo, jag ser till att allt går rätt då jag ser till att all mat köps in så att inget går snett. Justerar också alla recept, låtsas ändå vara en kock, så får ingen en allergisk eller annan matrelaterad chock.