Kock-Kommittén

KK: Kock-kommittén

KK är sektionens alldeles egna Kock-Kommitté! Denna samling av mat och dryckes intresserade studenter ser du mest i köket där de kokar ihop olika delikatesser. Du kan kontakta oss på kk@kfkb.se, och för att inte gå miste om något vi gör, gilla oss på Facebook!

//KKramar <33

Head Chef: Emma Klarsson

Jag heter Emma och sitter som Head Chef. Det är mitt jobb som att ha koll på mina medsittande kockar och se till att saker blir gjorda (eller iallafall få det att se ut som det).

Kassör: Elin Lagerroth

Hej hej

Elin heter jag och är KKs deg-ansvarig, eller med andra ord kassör. Jag håller koll på KKs ekonomi i form av bokföring, fakturor och budgetar. Du hittar mig oftast samlandes på kvitton eller med att försöka få medsittande kockar att inte spräcka budgeten på ost.

Förrådsansvarig: Jakob Sjölén

Hallåj!

Jakob heter jag och sitter som förrådsansvarig, vilket innebär att jag varje arr går sträckan förrådet-GT-spritis ett dussintal gånger för man trodde att man tog med allt förra rundan. Jag kämpar också mot termodynamikens lagar när jag försöker få mina medsittande att hålla ordning i förrådet.

Vice: Hampus

Hampus heter jag AKA Hampa. Sitter som vice. Jag går på alla möten som ordförande inte går på, försöker underlätta ordförandes arbetsbörda och kommunicerar med alla andra kommiteer.

M.I.A: Elias Larsson