PR-förening & Rustmästeri

PR-förening & Rustmästeri


KAOS23 är ett gött gäng som gillar att skapa KAOS! Vi är utöver detta sektionens PR-förening och rustmästeri. Med en härlig vibe ser vi till att sektionslokalerna Gastown och Spritköket hålls skinande rena så att inga kursböcker blir kladdiga under tentaperioderna. När sektionslokalerna råkar bli kladdiga är när vi håller pub under Chalmers pubrunda, vilken inträffar en gång per läsperiod. Utöver detta har vi i KAOS ytterligare evenemang under läsåret! Ni kan kontakta oss via mail på kaos@kfkb.se, och hittar oss även på Instagram och Facebook!

Puss & KAOS!

Ordførande: Tarz

Ärade KfKb:are och övriga, mitt namn är Tarz (förkortning för Tarzan) och jag sitter som Ordførande i KAOS. Det är mitt ansvar att hålla koll på bokningar för sektionslokalerna Gastown/Spritis, samt att gå på möten och hålla kolla på mina medsittande så att alla mår bra och sköter sig!

ordf.kaos@kfkb.se

Kassør: Leif

Hej hej! Mitt namn är Leif och det är jag som är kassør i KAOS! Jag ser till att ekonomin går runt och ordnar generösa budgetar så att vi kan maximera våra arr. Vi ses i våra fina sektionslokaler!

kassor.kaos@kfkb.se

Matchef: Pinke

Hej hopp, Pinke här och det är jag som är matchef i KAOS. Tro det eller ej, men mitt ansvar är att laga mat och se till att den äts upp på våra skojiga arr. Att diska tvingar jag dock mina medsittande göra! Kort & gott, jag har den bästa och viktigaste posten (för jag har makten att få folk sluta vara hangry)

mat.kaos@kfkb.se

Øhlchef: JVK

Hallå där! Mitt namn är JVK och är øhlchef i denna härliga kommitté. Jag har det prestigefyllda (och kanske inte överraskande) uppdraget att fixa fram all dryck till våra arr! Med andra ord så blir det inte mycket till arr utan mig. Utöver det hittar ni nog mig mest bakom baren i våra fina sektionslokaler Gt och spritis, hoppas vi ses!

dryck.kaos@kfkb.se

Oansvarig: Basse

Oansvarig, oaspirerande, ordningsansvarig, kärt barn har många namn. Basse heter jag och mitt främsta jobb är att se över våra sektionslokaler. Detta gör jag bland annat genom att ansvara över Nollanstädet som sker varje eftermiddag i GT/Spritis så att lokalerna hålls skinande rena! Jag håller dessutom uppsikt över verktygsbeståndet i lokalerna så att inga bestick mystiskt försvinner…

oa.kaos@kfkb.se

PR-chef: Kapten

Hallåhallå! Det är jag som är Kapten och jag sitter som PR-chef i KAOS! Det är mitt ansvar att locka chalmerister till våra arr genom att designa sjuka posters, göra evenemang på Fb och uppdatera våra sociala medier! Jag ska helt enkelt försöka se till att ni får informationen ni behöver så att ni inte missar pubrundan och allt annat skoj vi håller i. Sist men absolut inte minst införskaffar jag passande pynt till arren!

pr.kaos@kfkb.se