Medlemsföreningar

En medlemsförening på KfKb-sektionen består av studenter som samlas under ett gemensamt intresse eller aktivitet. Som förening bestämmer man helt själv när man vill samlas i föreningen och arbeta och även hur mycket man vill delta! På denna sida hittar du information och kontaktuppgifter till alla föreningar på KfKb-sektionen.

Vill du bli medlem i en förening? Skicka iväg ett mail den förening du är intresserad av! Om du är intresserad av att skapa en ny förening, skicka då ett mail med din idé till sektionsstyrelsen.

cropped-Sektionslogga-transparent

pHik

Syjuntan

Trädgårdsföreningen

Kaffeföreningen

Finare klädd-klubben

Löparligan

Kontaktperson: Elinor Einarsson

Om du också tycker att 90 minuter lunchrast är på tok för mycket tid för att dega i GT/Spritis är vi överens. Och då kan du följa med oss! Vi heter Löparligan KfKb och vi springer under några luncher i veckan. Alla är supervälkomna att följa med och vi anpassar tempo och runda efter de som är med. Garanterat det bästa sättet att tillbringa en lunchrast på! Dessutom kan det ibland hända att vi sticker ut på en längre eftermiddagsrunda. Eller anmäler oss till ett lopp tillsammans. Allt som handlar om löpning och som folk är tagg på helt enkelt! Vill du bli medlem? Gå då med i vår Facebook-grupp. Där lägger vi ut information om löppass och annat skojsigt. Svettiga kramar!